Karin Stokkermans Buro Leas

Over mij: Karin Stokkermans

Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt als Financieel Manager waardoor ik ervaring heb opgedaan in het bedrijfsleven en met het managen van teams. Tegelijkertijd ben ik me altijd blijven ontwikkelen en heb ik na mijn dertigste nog de PABO (leerkracht basisonderwijs) en Remedial Teaching gedaan en aan de Open Universiteit psychologie gestudeerd.Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat deze verschillende studies weinig raakvlakken hebben maar inmiddels ben ik er achter gekomen dat ze elkaar juist versterken.

Naast analytisch ben ik ook empathisch en naast het doelgerichte heb ik ook oog voor de verschillende mogelijkheden om bij dat doel te komen.

Bij het begeleiden van teams zijn juist de aandacht voor het individu, de manier van communicatie tussen leidinggevende en werknemers en de visie van het hele team bepalend voor het succes.

Het is mijn missie om teams die vastgelopen zijn in hun samenwerking te laten ervaren dat zij door veranderingen in de manier van communiceren, door het gezamenlijk uitdragen van hun visie en waarden en door betrokkenheid bij het aandeel van iedere werknemer, weer een prettige en productieve afdeling kunnen vormen.

Met plezier naar je werk gaan, dat moet voor iedereen gelden.

Contact

Karin Stokkermans
P. Cuyperslaan 5
4741 DP Hoeven

Tel: 06-18268179
Email: info@buroleas.nl

LVV gecertificeerd

Lidnummer: 103146

Logo LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon